#fugl#redd#dyne#komisk#

Kristiane skal legge seg, og jeg sitter i stua på dataen.

Plutselig kommer hun løpende ut, og sier: "Det fløy en fugl ut av skapet!". Og da måtte jeg jo selfølgelig se. Så vi gikk inn til soverommet, og der var døra lukt, så da trodde jo jeg at den var der inne. Så jeg lukket forsiktig opp døra, og det er da jeg får se et morsomt syn. Det jeg ser er livredde mamma med dyna over huet. Jeg ler og spør hva hun driver med, eller hva som skjer. Hun tørr ikke spørre annet enn hvor Missi er. Og da vi sier hun er nede, blir hun stressa. Hun spør også om den har med fuglen, og det har hun jo selfølgelig. Så hun sier at vi må fikse opp siden hun er så redd.

Kristiane tør selfølgelig ikke, så da må jeg i illen. Jeg går forsiktig ned og prøver å lokke Missi ut, men han stikker av. Jeg går og lukker opp ytterdøra og roper opp at jeg trenger hjelp. Men de tør jo ikke så jeg sniker meg inn på rommet til Kristiane der Missi ligger aggresiv med fuglen i munnen. Jeg er jo litt redd, så jeg jager hun forsiktig ut, og forter meg å lukke døra.

Jeg går opp og sier ifra at den nå er ut. Så sier Kristiane: "Haha mammis! Den har bæsja i senga de mammis, og din også, Karro!". Så da er jeg fornøyd vettu. Neppe! Random bilde fra seminaret.

2 kommentarer

så fin blogg du har! har scrollet meg litt nedover! :D

Karoline

23.10.2012 kl.21:37

T R U D E: Takktakk! :-)

Skriv en ny kommentar

hits