BLOGGVURDERING: TRINESTROM.BLOGG.NO

Da har jeg funnet vinneren av bloggvurderingen. Vinneren ble trukket av random.org og vinneren ble ...... Trine Strøm! Gratulerer!

Da setter vi igang med bloggvurderingen! :-)

Trine Strøm blogger på bloggen trinestorm.blogg.no. Har egentlig ikke lest bloggen hennes så mye, men på det jeg har sett (og lest noen innlegg) så ser jeg jo at den er super fin! Hennes interesser er foto og mote og det hun vil med denne bloggen er at folk skal bli inspirert. Jeg blir for å si det sånn ganske inspirert når jeg ser bloggen.

DESIGN OG HEADER: Designet er enkelt og greit. Ikke vanskelig å finne fram, for vis du har for masse dilldall, blir det veldig uoversiktig. Så, ja, jeg liker designet. Header er også kjempe fin! Fine bilder, og ikke noe uoversiktig. Designet og headeren skal jo gjøre at man vil lese videre, og det fikk hun meg til å gjøre.INNLEGG: Fin overskrif. Hun skriver ikke for mye i innleggene, og ikke for lite. Så har jeg til nå, ikke sett noen skrivefeil. Innlegge er heller ikke fulle av smileys, men hun har kanskje èn i hvert innlegg. Hun blogger mye om outfits, og det syns hvertfall jeg er kult.

BILDENE: Hun har jo en stor interesse om foto, og virkelig er hun god også! Hun tar fine og lyse bilder, ofte i flere vinkler, slik at du kan se den fra flere sider. Det er bra. Hun er også flink til redigering. Har ikke noe negativt å si om bildene.Annet: I tillegg så elsker jeg stilen hennes, også er hun utrolig pen! Skulle også gjerne hatt det fine håret hennes! :-)

Så jeg anbefaler virkelig denne bloggen! Hun fortjener alle leserne hun har, og jeg skjønner godt hvorfor de leser bloggen hennes! Det er bloggtalenter som henne, som burde bli sett. Så en siste gang, jeg har blitt fan av bloggen hennes. Finn bloggen hennes heer!!

7 kommentarer

Guro

11.10.2012 kl.17:04

Bra vurdert! :)

Karoline

11.10.2012 kl.17:05

Guro: Takktakk :-)

sofieeec

11.10.2012 kl.18:17

bra vurdert :)

Karoline

11.10.2012 kl.19:40

sofieeec: Takk :-)
Bra vudering :D

Karoline

11.10.2012 kl.20:29

Camilla: :-)

Trine

17.10.2012 kl.21:08

Ååå, tusen takk du! Så fint skrevet, nå ble jeg skikkelig glad! <3

Skriv en ny kommentar

hits